15 Feb 2016
February 15, 2016

sponsorplons 2016

Nieuws 0 Comment

Zaterdag 13 februari was het weer zover….. tijd om te bewaken bij de sponsorplons. Dit jaar was het maar liefst de 20ste editie!
In december 2015 hebben de kinderen van de basisscholen van Enkhuizen gekozen om te gaan zwemmen voor Stichting “Holland Building” Nepal.
Het doel was om een dokterspost te gaan bouwen in een van de zwaarst getroffen gebieden van Nepal, in het plaatsje Sermathang, in het Helambu gebied.                                                                                                                                                                                                                                                                          Er hebben 160 zeer gemotiveerde leerlingen deelgenomen aan deze sportieve happening en zij zwommen het fantastische bedrag van € 6.003 bij elkaar!​Als beloning voor hun sportieve prestatie kregen alle kinderen een leuke rugtas, een mooie pen, een vaantje en voor de lekkere trek een banaan.                En natuurlijk een applausje van ons en de organisatie.